Pazar, Mart 05, 2006

ve çocuk öleceğinin farkına vardı...


şu klavyenin başına ne zaman geçsem,ne zaman "evet şimdi birşeyler yazacağım" desem bir şekilde vazgeçiyorum.yaratım sürecinin buhranlarını yaşadığımı düşünüyordum biraz önceye kadar.ama garip bi şekilde artık öyle düşünmüyorum[bak sen!].
hayat hakkında -bu blog da yazan herkesin yaptığı gibi- ahkam keseyim,birşeyler söyleyeyim[sonuçta benim de söyleyecek şeylerim var elbet!] istiyorum ama nedense elim bir türlü gitmiyor klavyedeki kirli tuşlara.sonra abidik gubidik bi hikaye yazıyorum ya da geyik yapıyorum.
niye böyle oluyor peki?yani ben çok boş bir adam mıyım,yaşamın kendisine çok mu uzağım da illa fantastik bir hikaye ya da ne bileyim absürd birşey yazıyorum...cevabı aslında oldukça komik bi şekilde oluştu kafamda.şöyle ki:anakin skywalker ı bilirsiniz.şu starwars altılamasının[üçleme deyince oluyor da böyle olmuyormuş hehe]üzerine kurulduğu eleman.saygı duyduğumuz,sevdiğimiz bir kimse.ekşi sözlükte okurken kendisiyle ilgili entryleri bir anda kafama dank etti![dank]ben de aynı bu edepsiz gibi,aynı bu çok afedersiniz zibidi gibi korkuyordum hayatla yüzleşmekten.yanlış anlamayın bu "hmmm hayatla yüzleşmekten çok korkuyorum..sigaramı sahile karşı tüttürüyorum bir yandan da hmhmhmhm"şeklinde bir yaklaşım değil.
çok fazla düşünüyorum.yani öyle böyle değil çok fazla.normal bir bireyin kafasına iki bilemedin üç saniye taktığı birşeyi on dakika düşünüyorum mesela.oran bu yani artık gerisini siz hesap edin.
e tabii bu kadar yorunca kafayı n'oluyor?bir kere kendimi boşuna germiş,yormuş oluyorum.kimi zaman üzülüyorum.ama bu o kadar da önemli değil.asıl acı olan eyleme geçmekte geç kalıyorum bazen.sonra hayat gözlerimin önünden akıp gidiyor ve ben izlemekle yetiniyorum.allah tan pişmanlığa pek kapılmıyorum yoksa çoktan hastanelik bir bünyeydim.
"hayat eyleme geçenlerin ve insiyatif kullananların başarılı olduğu bir .... eeee gelmedi aklıma bişey lan!"- hayrettin abi
doğru demiş hayrettin abi.bilmiyorum bu akşam bi karar aldım ben."bakın buraya yazıyorum" anlamında yazılmış oldu bu yazı da bi nevi.
nasreddin "hodja" gibi "ya tutarsa" diyorum.
ha bu arada başlıkta bahsi geçen çocuk hayatın akıp gittiğinin farkına vardı,bir yerinden yakalamaya karar verdi zamanı.başarılı olursa size haber veririm :)
budur.
Doğan "dodo the bird" Öztürk [biterken bişey çalmıyodu kafamdaki onlarca sorunun vızıltısını saymazsak...]

1 yorum:

Bahadır "BAGON" Emirler dedi ki...

offerin hüsgeyincim. inşallah hayırlara vesile olur. bil mukabele...

Kamuran Piyaz by bagon