Çarşamba, Aralık 19, 2007

çok sert bir yazı


Part - I -

Hiçbir edebi hata,imla hatası veyahut ahlak kuralları çerçevesi sınırlarıyla çeperlenmemiş ve gerçekten içimi dökme amaçlı bir yazı olacaktır. Sırf bu yazıyı yazmak için blog açacaktım hatta bu ve bunun gibi yazılar olur da yazarım diye. "e açsaydın ibiş neden açmadınız" diyorsunuz. isim bulamadım mnskym.böyle birçok söylemek istediğim fakat söylemenin yemediği evet yemediği hususların bulunduğu yazımda sadece bir yere yazmak istedim. muhtemelen şahsına yazılan kişi okumayacaktır.okumasındır da fakat yazmam lazım çok feci. "illa yazacaksan pc ne yaz lan nıwhdıqwhduı" dediğini duydum ibne dodo. yok oglum sana ne mnskym böyle bu bir nevi ruhsal masturbasyon. yüzüne karşı diyemiyorum ama dünyaya haykırıyorum lan demek kendimce.

Part - II -

Yok ya valla ne gıcık birşey bu. o ya da bu sebepten dolayı belli bir dönem boyunca minimun ilgi aldığım bir ilişkiyi devam ettirmek ne pis birşey Allah kahretsin. mutluluğun tanımsız olacağı kişinin herşeyini anlayışla karşılayan sevgilisi olan ben yaklaşık 1 aydır azalan ilgiyi 3 hafta sonunda da "0" a çekecem herhalde. ya hak veriyorum yemin ediyorum hak veriyorum çok zor onun için sınavları dersleri var eşşek kadar kitaplar falan 3 aylık yerlerden sorumlu hep. ama istediğim benim biraz sıcak kanlı olmaya çalışması. ya soğuk değil aslında çok yoruluyor ama ne bileyim ya bazen yok muşum gibi davranması ya da varım ama hıh şurada da sevgilim var gibi davranıyor geliyor. ya da gelmiyor ya da hay ak. bir yandan böyle saldırıp bitirmek istiyorum ama oturup düşününce hiçbirşey diyemiyorum. haklı sebepleri var. fedakarlıklar falan yapmadı demiyorum. en büyük fedakarlıkları kaç bin kere yorulmaları falan da yaptı. ama ne bileyim ya.


Part - III -

Sorun ne biliyor musun? Aslında sorun benim. Hatta bu " sorun benim" den öte sorun alışmışlıklarım. neye mi alıştım? bundan önce hiç ilgisiz bırakılmadım ben. aksine ilgi manyağı olduğum bir sürü ilişki yaşadım. şimdi bunları gecici olarakta yaşamak afallatıyor. yok ulan kuul falan değilim ezik herifin tekiyim işte.. bak bunları yüzüne söyleyemeyecek kadar ezik. karşında "peki tamam" "yok canım önemli değil" diyebilecek gibi umursamaz davranmaya çalışıyorum. hoş umursar sözlerimde daha doğrusu ilgi gösterme cabalarım da sanki bir süngermişsin gibi sana çarpıp emilip bitiyor.duvar hatta çukur ayna olup bana daha fazlasını vermeni dilerken.(odak nokta muhabbeti vardı hatırlasam harika birşey buldum da toparlayamam)


bitti. evet okumayacaksın bunları ancak şu dönem geçince söyleyecem belki. ya da yazıyı okuturum. ondan sonra da söyler misin acaba yine " seni seviyorum " diye.

toplumsal bir mesaj kaygısı taşımadan ve tamamen bencillikten öte bir dışa vurum içeren bu yazıma "ashram dinleyin lan ama moduna girmek lazım" diyerek bitiriyorum.

Hiç yorum yok: