Salı, Temmuz 11, 2006

çok pis tiksindim!

bu aralar acayip tiksinmiş durumdayım herşeyden.ya böyle gece yatıyorum tamam mı,sonra bi uyanıyorum saat iki olmuş[öğle vakti lan!].hiç kalkasım falan gelmiyor yataktan.sonra zaten kendime geldiğimde akşam olmuş oluyor.bok gibi geçiyor günler.bi ara sanki bi anlam katılıyor gibi olmuştu hayatıma o da patladı gitti.insanın umutlarının kırılması çok kötü.ya bakıyorum çevreme aslında herkes aşağı yukarı aynı durumda.bi olcay'ın umrunda değil galiba diyeceğim de büyük ihtimalle o da "süper çaktırmayan" bi insan olduğu için öyle geliyor.hayır herif bi de rahat çok etkilemesine izin vermiyor hayatını abidik gubidik atraksiyonların galiba.hmmm.bilmiyorum ya olcaya kafam girsin ne bileyim.
olcay demişken bugün kendisine bi takım g3 videolarını izlettim.gitar virtüözlerini falan gördü bu.böyle bi baktım gözleri açıldı bi parıltı geldi falan.sevindim.
ototrite çok pis bişey.harbi diyorum bak.yani eğer bi insan size kendi hayatında söz sahibi olma hakkını tanıyosa size ufak çapta bi "güç" bahşetmiş oluyor.bu güç kişisel egomuzu tatmin etmek için mükemmel bişey.yani aşk mevzusunda da var bu[doğa bilir hehe].sıkılana kadar[aşk bitene kadar ya da]o insana sözünüzün geçmesi durumu vuku buluyor.çok süper cidden ya.sonra o gücü kaybediyorsunuz.e malum bünye bi süre sonra delleniyor zira kimse kimseye kendi üzerinde baskı kurması için,bilerek ve isteyerek böyle bi gücü vermez.bişeylerin farkına varınca ayar manyağı oluyorsunuz[siz oluyorsunuz ben olmuyorum alla alla].neyse işte sonuçta şu hayat denilen foseptik çukurunda[yeah!]kimseye çok fazla bağlanmamak lazım.bencil olun mınakoyim![ben olamadım siz olun hehe]
aslında bana uğraşacak bişeyler lazım bu aralar.ama ne bende böyle bi "aktif olayım akılları alayım" eğilimi var,ne de çevrede bu isteğimi dikkate alan bi takım garip güçler falan var[anlıyorum].sonuçta oldukça keyifsiz gidiyor hayatım.
yıkılan umutlardan bahsetmiştim değil mi?ya evet o çok kötü birşey işte.çok güçsüz hissediyor insan kendini.özgüveninizi yitirdiğinizi falan hissediyorsunuz.tavsiye etmiyorum![tabii]
onun dışında yaz gelmiş diye duydum.dondurma falan yenilebilir[fransa bile yenildi finalde dondurma mı yenilmeyeceğimiş dediğinizi duyar gibi oldum sanki ya da değil bilemiyorum].istersen karpuz keseyim?peki sen bilirsin.
dream theater'dan "overture 1928" ve "strange deja vu" yu tavsiye ederek kaçızlıyorum.

2 yorum:

Değişik dedi ki...

dodoş(puhahah walla bilerek yapmadım ölee çıktı parmaklarımdan yazıwermişim kalsın dedim kısma.)şu sıralar mfö'nün bi şarkısının içinde geçen bi cümleye takıldım, sende takıl,'süpermen olmak lazım bazen':)bi h.str diyorum,kafama filan da takmıyorum bide hayat güseldir... bölee yaşam sevinci falan doluyum zaten şu aralar(ya da sadece bu gün)

Olcay Bayram dedi ki...

edirneden bildiyorum...

olcayda takmıyor hiç bişi demişsin, doğru demişsin. Mukavemet bütü olmasa benden daha kıyak kafaya sahip insan olmaz şu dünyada. Büt için geldim edirneye, yurtta bi tanıdık yok. Çok kötü bişi şu başka şehirde büte gelmek (tabiri caizse göte gelmek) Büte geldinde otur ders çalış di mi? Nerdeee??? Yurdun bol divx li kafesine geldim. "CRAZY" adlı bir fransız filmi izliyorum yada ben fransız sanıyorum. "Brokeback Mountain" ve "Transamerika" nın ardından son zamanda çıkmış ibneli bir film daha. Gına geldi şu ibnelerden. Bi yerde saygı duymuştum ama artık duymuyorum. İğrençsiniz. Şunu da ekliyeyim ben bunu komedi filmi sanmıştım.